B&B A. Mons-Timmer

Woonboerderij

Bij onze woonboerderij hebben wij een prachtige accommodatie voor logies met ontbijt, bestaande uit 5 kamers:
- één 4-persoons kamer met keuken, dus bijzonder geschikt voor een gezin met kinderen,
- één 3-persoons kamer
- drie 2-persoons kamers.

De kamers zijn allemaal voorzien van tv en wastafel. Verder is er een aantrekkelijke ontbijtruimte waar u een overheerlijk ontbijt wordt geserveerd met een vers eitje uit ons eigen kippenhok. Het is goed toeven op ons terras. Ondertussen kunnen de kinderen zich vermaken op de schommels en de glijbaan.

De auto kunt u op het erf parkeren. Hierden is een prachtig dorp met mooie oude boerderijen en schitterende landweggetjes. Er zijn vele fietsroutes in de omgeving, zowel door de veluwse bossen als rondom de Randmeren. Hierden ligt onder de rook van de gezellige vissersstad Harderwijk, bekend van het Dolfinarium, de historische binnenstad en de vele terrasjes. Kijk ook eens op Veluwe beleven voor meer info over de omgeving van Hierden.

Zoekt u een paardenpension, kijk dan eens op Paardenpension familie Olofsen (op loopafstand). Voor het huren van een fiets kun u terecht bij Bram Hop Tweewielers (op loopafstand).

Faciliteiten: Parkeerplaats aanwezig, terras, speeltoestellen voor de kinderen, kamers voorzien van wastafel en t.v., afgesloten fietsenstalling, campingbedje en kinderstoel

Bijzonderheden: Roken alleen buiten Geen huisdieren Prijs: €27,50 p.p.p.n. Kinderen tot 12 jaar korting. Gehele jaar geopend.

-Adresgegevens
Adres:

Paalosweg 7
3849 RV Hierden

Telefoon: 0341-451734
B&B A. Mons Timmer Harderwijk