Best Western Hotel Baars

****

Best Western Hotel Baars is een sfeervol 4-sterren hotel in het historische hart van Harderwijk. Hier zullen zowel toeristische als zakelijke gasten zich zeker thuis voelen. Sinds 1876 is Hotel Baars een familiebedrijf waar gastvriendelijkheid de hoogste prioriteit heeft. Best Western Hotel Baars is centraal gelegen in Nederland, in het mooie centrum van Harderwijk.

Naar de website

-

Restaurant

Ons café / brasserie biedt alle mogelijkheden om te genieten van een drankje, een uitgebreide lunch of een á la carte diner. In de zomer kunt u genieten van een lunch of diner op ons terras, wat uitkijkt op het kerkplein.

Het café / brasserie straalt een warme en gezellige sfeer uit door de houten vloer en klassieke inrichting.

-

Hotel

Het hotel beschikt over 60 luxe en smaakvol ingerichte kamers kamers voorzien van alle comfort: koffie- en theefaciliteiten, telefoon, digitale televisie, Wi-Fi internet en een kluis.

Er zijn 4 verschillende types: standaard, comfort, luxe en twee Junior Suites. Alle kamers zijn met twee liften bereikbaar. Tevens beschikken wij over een luxe kamer voor mindervalide gasten.

Ons café / brassierie biedt alle mogelijkheden om te genieten van een drankje, een uitgebreide lunch of een á la carte diner. In de zomer kunt u genieten van een lunch of diner op ons terras, wat uitkijkt op het kerkplein. Het café / brasserie straalt een warme en gezellige sfeer uit door de houten vloer en klassieke inrichting. Vraag naar onze mogelijkheden!

-Adresgegevens
Adres:

Smeepoortstraat 52
3841 EJ Harderwijk

Telefoon: 0341-412007
E-mail: baars@bestwestern.nl
Website: http://www.hotelbaars.nl
Hotel Baars Harderwijk