De Boterlap

Terras

Midden in het centrum van Harderwijk, ligt café-restaurant de Boterlap. De Boterlap is een gezellige, bruine kroeg. en in de zomer siert ons terras een groot gedeelte van het martkplein. In de zomer siert ons terras een groot gedeelte van het martkplein. In de winter biedt de open haard een gezellige en warme sfeer. Het leuke van de Boterlap is dat je eigenlijk voor alles bij ons terecht kunt. Wat drinken tijdens het winkelen, lekker lunchen, een avondje uit eten of borrelen na het werk, alles kan! Ook voor een gezellig feestje kun je bij ons terecht, want in het weekend gaan we door tot diep in de nacht!

Onze openingstijden:
Maandag - Donderdag: 11:00 - 01:00 uur
Vrijdag - Zaterdag: 11:00 - 04:00 uur
Zondag: 11:00 - 01:00 uur
Keuken open tot 21:00 uur.

Naar de website

-

Brasserie

De brasserie van de Boterlap heeft een volledig nieuwe open keuken waar de beleving centraal staat.

Omar Dahak  zwaait de scepter in de keuken en heeft gekozen voor een laagdrempelig concept met  voornamelijk herkenbare producten.

Zo werken veel van onze leveranciers op een duurzame wijze en heeft de smaak altijd de hoogste prioriteit.

Naast onze huisgemaakte appeltaart en sandwiches van Franse vloerbroden voor de lunch, hebben we o.a. ook nog onze fameuze varkenshaas saté,  gerijpt Gasconne rund en kraakverse vis. Alles bereid op onze authentieke houtskoolgrill.

Naast bereidingen op deze houtskoolgrill staat de vrijdag volledig in het teken van een ‘fish market’. De zee bepaalt hier namelijk wat er gegeten wordt en u kunt uw keuze maken uit onze vis vitrine.

-

Bar

De Boterlap bepaalt met zijn historische bar in Harderwijk al jaren waar het om draait in het uitgaansleven.

Van jong tot oud weet men de Boterlap te vinden voor een goede kop koffie, een ijskoud biertje op het terras of een eindemiddag borrel aan de bar als afsluiting van de dag.

Ook in de weekenden is de Boterlap “the place to be”. Met een dansvloer, live DJ’s , diverse barren en een spetterende lichtshow kan er tot in de vroege uurtjes gefeest worden.

-Adresgegevens
Adres:

markt 5
3841 CE Harderwijk

Telefoon: 0341-429660
E-mail: info@deboterlap.nl
Website: http://www.deboterlap.nl
De Boterlap Harderwijk