Dirx Drogisterijen

Mooi...de laagste prijs!

Dirx wil de beste drogist van Nederland zijn met haar bijna 50 moderne ingerichte en royale gemakswinkels, met een vloeroppervlak vanaf circa 200m2 tot zelfs meer dan 400m2. Wij bieden de consument ongekende mogelijkheden om zich breed te oriënteren. Van drogisterij-, lichaamsverzorgings- en parfumerieproducten, tot verrassende koopjes, cadeau artikelen en een sterk groeiend aantal medicinale producten. Dit alles tegen de laagst mogelijke prijzen.

Bij ons werken deskundig goed opgeleide en klantvriendelijke medewerkers. We investeren continu in onze medewerkers middels vakgerichte en andere bedrijfsspecifieke opleidingen. Zo zijn onze medewerkers in staat om onze vele klanten vakkundig advies te kunnen geven over gezondheid en lichaamsverzorging. Ook krijgen de medewerkers zo de kans om door te groeien binnen het bedrijf. Zo is het mogelijk al binnen 3 jaar door te groeien van verkoopmedewerker naar drogisterijmanager.

Dirx is uitgeroepen tot Beste drogist van Nederland 2012! Het onderzoeksburo GfK enquêteerde duizenden consumenten die Dirx het prachtige rapportcijfer 7,91 gaven!

Een teken dat de formule zeer gewaardeerd wordt door de klant. Dirx bewijst hiermee dat het bieden van de laagste prijs en de scherpste acties prima samen kan gaan met een uitstekende service.

Naar de website

-Adresgegevens
Adres:

Vuldersbrink 64
3841 AR Harderwijk

Telefoon: 0341-460633
Website: http://www.dirx.nl
Dirx Drogisterijen Harderwijk