Hans Anders opticien

De opticien en hoortoestelspecialist van Nederland

Hans Anders is een echt Nederlands bedrijf. In 1982 openden we onze eerste winkel in de Zwartjanstraat in Rotterdam. Het doel was om de toentertijd ondoorzichtige en prijsstarre optiekmarkt eens Anders aan te pakken. Toen ook nog eens bleek dat een aantal van de bedenkers dezelfde voornaam hadden was een naam snel gevonden.
Sinds 1999 verkoopt Hans Anders ook hoortoestellen. In bijna 30 jaar heeft Hans Anders een toppositie in de optiek- en audiobranche weten te verwerven. In Nederland zijn er maar liefst 250 vestigingen.

Missie
De missie van Hans Anders is: ‘Wij willen dat de juiste oplossingen voor zien en horen altijd voor iedereen toegankelijk zijn’.
Deze missie maken we dagelijks waar door iedere klant de juiste (zonne)bril, lenzen of hoortoestel te bieden tegen een voordelige prijs. Bij Hans Anders kan de klant rekenen op kwaliteit voor een lage prijs. We blijven daarin anders in de markt.
Wij verrassen elke dag weer onze klanten met onze lage prijzen, ongeëvenaarde assortiment en uitstekende service. Dit ziet u terug in de herkenbare pijlers van Hans Anders:

Naar de website

-Adresgegevens
Adres:

Schoenmakerstraat 3
3841 BB Harderwijk

Telefoon: 0341-431494
Website: http://www.hansanders.nl
Hans Anders Harderwijk