Harders Plaza

Uitgaanscentrum

Harders Plaza is een regelrecht clubparadijs. Het richt zich op een onvergetelijke totaalbeleving, waarbij je van de ene verrassing in de andere valt. De bezoeker kan alle kanten op, want met 4 area’s is Harders Plaza meer dan de trots van Harderwijk.Harders Plaza kan zich met recht meten met de beste uitgaanscentra’s van Nederland.

In de Main area regeren de urban,club,classics en housetunes. funky, latin, groovy, trendy en vooral erg lekker. De residents staan te popelen om de draaitafels te bestieren. Maar naast deze talentvolle en hartstochtelijke huis-dj’s wordt de crème de la crème van het Nederlandse dj-gilde en internationale uitgenodigd voor exclusieve optredens. Dit zijn de absolute sterren van de draaitafels die al menig club en festival gek hebben gedraaid. Denk aan Chuckie, Gregor Salto, Marco V en Benny Rodrigues.
Op het balkon is een zomerse cocktailbar ingericht, waar tropische creaties tot een smaakexplosie worden geshaked.

De tweede zaal is het heiligdom van de glitter en glamour. Als het maar blinkt en schittert, met real urban music. Reggaeton, hiphop, r&b, bubbling, deze moddervette beats van de beste urban jocks staan garant voor hete taferelen op de dansvloer
Maar ook met een Oudhollandsch feest is helemaal niets mis! Integendeel, vaderlandse hits zijn de bom! Het Feestcafé is een regelrechte klapper. Denk aan apres ski, meezingers en andere Hollandse vrolijkheid, gedraaid én vertolkt door knotsgekke dj’s en de beste zangers van eigen bodem.
Voor lekkere trek kunnen de bezoekers uitblazen en op krachten komen in het exclusieve open air area.Je wordt er bediend en tevens kun je er een waterpijp bestellen met diverse tropische smaken.Uniek aan deze trendy en met sfeervolle LED verlichte area is dat het dak elektrisch open en dicht gaat.Je kunt er ook tapas & fingerfood bestellen tevens kun je er lekkere cocktails,Bubbels in diverse smaken bestellen.

Dit totaalpakket aan party elementen maken van Harders Plaza de nieuwste clubsensatie van Nederland. De club is ook formeel gejudged door Club Judge met 5 sterren, het officiële keurmerk voor clubs. Duizenden party addicts uit heel Nederland weten dit uitgaanscentrum in Harderwijk te vinden. Niet zo gek, want Harder’s plaza geeft clubben een nieuwe dimensie vol hoogtepunten.

Naar de website

-Adresgegevens
Adres:

flevoweg 2
3841 KL Harderwijk

Telefoon: 0341-416085
Website: http://www.hardersplaza.nl
Harders Plaza Harderwijk