Koping Flora Stadsweiden

Bloemen en planten

Met vijf winkels en een groothandel die de bloemenwinkels bevoorraadt staat onze organisatie zeer sterk voor wat betreft prijs en kwaliteit. Vanaf de veiling rechtstreeks naar de winkel is beter voor kwaliteit en prijs.

De organisatie heeft te allen tijde een grote sortering bloemen, planten, boeketten, bloemwerk en plantenarrangementen. Grote sortering glas- en aardewerk en wenskaartjes.

Ga je trouwen? Op de belangrijkste dag van je leven wil je dat alles er perfect uitziet.
Onze medewerkers creëren met hun passie en deskundigheid het bloemwerk dat bij jou past. Van boeket naar corsage tot aan auto stuk en aankleding van je trouwlocatie.

Rouwarrangementen. Tijdens een uitvaart moet alles kloppen. Een tweede kans is er immers niet. Onze organisatie kan u als geen ander helpen bij het uitkiezen van een rouwarrangement. Zodat uw laatste groet precies is wat u bedoelde. Onze bezorgdienst is dagelijks actief in de regio Ermelo, Putten en Harderwijk.

Mocht U ondanks onze grote sortering toch niet kunnen slagen het perfecte cadeau te vinden is er altijd nog onze Bloemen cadeaubon. Onbeperkt geldig en inwisselbaar in al onze filialen.

Naar de website

-Adresgegevens
Adres:

Achterste Wei 23
Harderwijk

Telefoon: 0341-413380
Website: http://www.kopingflora.nl
Koping Flora Stadsweiden Harderwijk