Kwalitaria De nieuwe Dukdalf

Waar snacken eten wordt

Kwalitaria staat voor bijzonder lekkere producten, de juiste prijs-kwaliteit verhouding, voor ieder wat wils en verantwoord ondernemen. Kwalitaria is de meest innoverende formule in de branche. Door goed te luisteren naar de wensen van onze gasten is Kwalitaria een plek ‘waar snacken eten wordt’. Lees hier meer over Kwalitaria; vroeger, nu en in de toekomst.

Kwalitaria is klaar voor de toekomst. We werken continu aan verrassende, bijzonder lekkere en betaalbare nieuwe producten in het assortiment. Kwalitaria is de plek ‘Waar snacken eten wordt’.

Wat dacht je van heerlijke verse frites en een biologische kalfsvlees kroket of een burger van puur rundvlees van de Blaarkopkoe op een witte biologische bol, een broodje Beemster kaas of een broodje Brugse beenham. En wat dacht je van smoothies en salades?  

Elke Kwalitaria past zijn assortiment aan op het seizoen. De zomer, herfst, winter en lente komen terug in de winkel. Elk seizoen heeft zijn eigen specialiteit. En met de duurzame en mooie verpakkingsmaterialen van Kwalitaria neem je je eten met een goed gevoel mee naar huis.

Naar de website

-Adresgegevens
Adres:

Achterste Wei 1
3844 HR Harderwijk

Telefoon: 0341-421964
E-mail: denieuwedukdalf@kwalitaria.nl
Website: http://www.denieuwedukdalf.kwalitaria.nl
Kwalitaria de nieuwe Dukdalf Stadsweiden Harderwijk