Nicky's Inn

Bar

Het huidige Nicky's Inn bestaat sinds eind 1984. Dat jaar begon Bart Eleveld, de meest beroemde 'zaakstarter' van het noordelijk halfrond (o.a. Steakhouse Tennessee en de Fat Alice restaurantketen), Nicky's zoals we het vandaag kennen.
De formule werd enigszins gewijzigd in 1986 toen Frank van Karsen en Carel Clermonts de zaak van Bart overnamen. Meest in het oog springende wijziging vanaf dat moment was dat Nicky's nu van 's morgens vroeg tot 's avonds laat geopend was. Iets wat in Bart's tijd onmogelijk was want die deed het in z'n ééntje! De overname door Frank en Carel samen met de gewijzigde formule maakten Nicky's in korte tijd tot één van de populairste zaken van Harderwijk.

Eind 1996 namen Marcel Meijer en Ivar Bartelds de zaak over en verfijnden de formule tot een goed geoliede machine. Vooruitstrevend met zaken zoals het eerste internetcafé in de omgeving en altijd de nieuwste muziek wisten zij de populariteit van Nickys tot grote hoogte te laten stijgen. Hun pupillen Marcel Lagerweij en Jan Hiddink namen het zaakje over in 2000 en vierden afgelopen jaar hun 10 jarig jubileum. De meest in het oog springende verandering is door deze jongens mogelijk gemaakt. Nicky's stapte over op Interbrew en schenkt tegenwoordig een Juplier of Hertog Jan. Dit tot grote tevredenheid van de fans.

De populariteit van Nicky's heeft al menig vakbroeder en wetenschapper voor de nodige raadsels gesteld. Waar iedereen het wel over eens is, is dat de ruime openingstijden, het verrassend grote assortiment, de geweldige muziek, de perfecte selectie van lectuur en kranten, de kwaliteit van de geboden consumpties tegen overigens heel redelijke prijzen en het feit dat er de knapste barkeepers van de stad (met uitzondering van sommige eigenaren) werken, iets met het succes te maken hebben.
Dankzij dit succes zijn er in de loop der jaren zodoende letterlijk duizenden mensen vaste klant geweest of gebleven in Nicky's.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 10.00 - 01.00 uur
Vrijdag & zaterdag 10.00 - 04.00 uur
Zondag 12.00 - 01.00 uur

Naar de website

-Adresgegevens
Adres:

Bruggestraat 3
3841 CM Harderwijk

Telefoon: 0341-420542
E-mail: info@nickys.nl
Website: http://www.nickys.nl/
Nicky's Inn Harderwijk