Nordic Walking elke maandagmorgen, Wijkvereniging Stadsdennen

Iedere maandagmorgen vanaf 9.30 uur wordt er verzameld bij de trimbaan aan de Leuvenseweg. Vanaf hier wordt er wekelijks gelopen een parcours door de bossen.

De groep wordt getraind door Manolo Berrenchina. Hij is zelf al jaren een actief beoefenaar van deze sport. Zijn kennis en ervaring wilt hij nu delen met mensen die het leuk vinden om ook met deze sport bezig te zijn. Er wordt altijd begonnen met een warming up om de spieren los te maken. Als een ieder warm is wordt er gelopen in de groep een parcours dat Manolo heeft bedacht voor die dag.

Er is momenteel een groep wekelijks bezig om lekker gezamenlijk door de bossen te lopen. Samen lopen in een groep is gezellig en je kunt je optrekken aan elkaar.

Hieraan mee doen is geheel kosteloos omdat de begeleider geheel vrijwillig zijn diensten beschikbaar stelt en er geen zaal gehuurd hoeft te worden. Lijkt het u wat om mee te doen laat ons dit dan weten. Opgeven kunt u bij T. Goosen via de mail: info@wijkstadsdennen.nl of bellen naar 0341-425836 of 06-14403745.

Wat heeft u nodig om mee te doen: U heeft goede loopschoenen nodig, stokken zijn niet verplicht om te beginnen. Mocht het zo wezen dat u toch op een gegeven moment bepaalde attributen wilt gaan kopen dan kan Manolo u hierin adviseren en ook zeggen waar u het beste heen kunt gaan.
Dus wilt u kennismaken of wilt u weer gaan bewegen dan is dit u kans!