Pieces Harderwijk

Voor alle jonge modebewuste vrouwen

PIECES is een complete collectie eigentijdse accessoires met tassen, riemen, sieraden, schoenen, basics en speciale seizoensproducten.

PIECES biedt een levendige, leuke, glamoureuze en vrouwelijke collectie van accessoires voor de jonge stedelijke modebewuste vrouw. Trends en mode veranderen voortdurend in de modewereld en wij zitten er middenin met dagelijkse updates van de collecties in de winkels. Zij interpreteren en ontwikkelen street style en catwalktrends voortdurend voor de allernieuwste accessoire-ontwerpen. Naast de laatste designs bevat hun Basic-serie alles wat je elke dag nodig hebt, zoals ondergoed van goede kwaliteit met precies genoeg stijl voor elke dag - allemaal voor de normale betaalbare PIECES-prijzen.

Het merk is in 2003 door het Deense modebedrijf door Bestseller opgericht zodat ze naast de vele succesvolle modemerken zoals ONLY en VERO MODA van Bestseller ook eigentijdse accessoires konden aanbieden. Het doel van PIECES is duidelijk: het produceren van eigentijdse en betaalbare modeaccessoires voor alle jonge modebewuste vrouwen.

Naar de website

-Adresgegevens
Adres:

Donkerstraat 41A
3841 CB Harderwijk

Telefoon: 0341-417309
Website: http://www.pieces.nl
Pieces Harderwijk