Plantage Boekhandel Bakels

Net even anders!

Als ik een boekwinkel in ga betreed ik een andere wereld, ik ga een drempel over en laat de drukke werkelijkheid, de gehaastheid achter me. Een oase van rust, een schijnbare rust, want van alle kanten word ik toegefluisterd: “pak mij, lees mij, ik sta hier voor jou!”.

Er zijn boeken die doen zich deftig voor, er straalt een gedistingeerdheid vanuit. Je voelt dat het boek je iets over de verheven dingen van het leven wil vertellen. Maar even zo goed is er “platte” literatuur, iedereen doet het met iedereen.

Dan zijn er boeken die je doen zinderen van spanning, die je in een razende vaart door allerlei gevaarlijke, avontuurlijke situaties meesleuren.

Je beseft dat al deze boeken een stukje van de werkelijkheid uitvergroten, grotesk maken. Het prikkelt je fantasie.

Tenslotte zijn er voor mij boeken die me aan het denken zetten, die over je plaats in de samenleving gaan, hoe ertegen aan te kijken, over mensbeelden, filosofie, grenzen aan het denken en niet onbelangrijk, God en zijn plaats in ons leven.

Bij Plantage Bakels voelt u zich thuis, met uw passie voor boeken,waar u zich heerlijk kunt overgeven aan uw fantasie, maar ook aan uw denken over de wereld en haar bewoners.

Openingstijden:

Maandag: 13.00-18.00u
Dinsdag: 09.30-18.00u
Woensdag: 09.30-18.00u
Donderdag: 09.30-18.00u
Vrijdag: 09.30-21.00u
Zaterdag: 09.30-17.00u
Zondag: gesloten


Naar de website

-Adresgegevens
Adres:

Bruggestraat 45
3841 CM Harderwijk

Telefoon: 0341-43471
E-mail: bakels@plantage.nl
Website: http://www.plantage.nl
Plantage Bakels