Restaurant Ratatouille

Eten is een beleving van alle zintuigen

Eten bij Restaurant Ratatouille draait om beleving. Van heerlijk eten en in de watten gelegd worden. De koks in de open keuken koken vol passie mooie gerechten. Met verse ingrediënten die, als het even kan, in de buurt worden ingekocht. Zoals de groenten van zorgboerderij De Grote Wiede in Hulshorst en het rundvlees van koeien die de hele zomer oer-Hollands gras hebben gegeten. 

Zodra u na het parkeren onder de oude Vischpoort door loopt, belandt u op de Vischmarkt, een Historische markt met prachtige oude gevels en lindes. Hier, op “Het Culinaire Plein” van Harderwijk vindt u Ratatouille, een modern restaurant met Franse keukenbasis, de ingrediënten kleurrijk weergegeven op het grote schilderij in het restaurant. De open keuken speelt een heerlijke rol, een mooi samenspel: voor onze gasten om naar te kijken, èn voor onze koks: die koken niet voor tafel 4 maar voor u, onze gasten, dat zorgt voor gevoel, liefde en passie, en dat proeft u.

Het is restaurant Ratatouille in Harderwijk weer gelukt om de noteringen in de bladen te handhaven: onlangs verschenen de Lekker, waar een lovend artikel over het restaurant werd geschreven, en de Gault Millau die Ratatouille beloonde met een Smiley voor de prijs-plezierverhouding. Het Harderwijkse restaurant heeft het weer goed gedaan en de punten van voorgaande jaar  werden behouden.

De laatste in het rijtje,  Michelin, heeft Ratatouille dit jaar wederom bekroond met een Bib Gourmand, een zeer gunstige prijs voor een uitstekende kwaliteit.

Naar de website

-Adresgegevens
Adres:

Vischmarkt 6
3841 BG Harderwijk

Telefoon: 0341-431256
E-mail: info@rttll.nl
Website: http://www.rttll.nl
Ratatouille Harderwijk