Rituals

Home & body cosmetics

Het jaar 2000 was de start van een mooi ritueel. Het is het jaar waarin Rituals wordt opgericht en als eerste merk in de wereld een combinatie van luxe Home en Body cosmetica introduceert. Oprichter Raymond Cloosterman volgde zijn intuïtie en ontwikkelde een concept dat in slechts 10 jaar tijd uitgroeide tot een succesverhaal van internationaal formaat: “Wij ontwikkelen producten van hoge kwaliteit die lichaam en ziel verrijken. Dit vertaalt zich in een bijzondere luxe die voor iedereen bereikbaar is en dat is meteen ook de kracht van onze formule.”
De missie van Rituals is simpel: Met een beetje extra aandacht voor de kleine genoegens van het leven, transformeer je je dagelijkse routines in mooie rituelen. Die verwenmomenten worden gecreëerd met originele producten die variëren van lichaams- en gezichtsverzorging, yogakleding en badlinnen tot geurkaarsen, parfum, make-up en thee.

Rituals heeft momenteel ruim 220 winkels wereldwijd. Daarnaast vindt de klant de weg naar onze producten via onze webshop, shops-in-shops in vooraanstaande warenhuizen, in het vliegtuig en in hotels. We hebben onlangs onze vijfde Rituals City Spa geopend en we zijn van plan om door te blijven groeien en de wereld verder te veroveren met nog meer prachtige rituelen.

Naar de website

-Adresgegevens
Adres:

Wolleweverstraat 4
3841 AZ Harderwijk

Telefoon: 0341-421165
E-mail: klantenservice@ritualsshop.nl
Website: http://www.rituals.com
Rituals Harderwijk