´t Pietenhuis

Het huis van de pieten in Harderwijk

Wat 'n feest! De pieten en Sinterklaas logeren al voor de vijfde keer in Harderwijk. Dat moet gevierd worden en dus verrassen we de Sint met een extra mooi en kleurig Pietenhuis. De ontdekkingstocht door het gebouw is een avontuur voor alle kinderen en er is veel te doen.

In de smulkeuken helpen de kinderen met pepernoten bakken en marsepein maken. Mooie werkstukken kunnen worden geschilderd onder begeleiding van de pieten en vele andere vrienden van de goedheiligman. De kinderen mogen komen werken in het ranjalab en leren klimmen in de dakendisco. En wie helpt er mee de grootste Pietenkrant van Nederland te maken?

Houd je van muziek? Dat komt mooi uit, want er worden in de werkkamer van Sinterklaas vele verhalen verteld en muziek gemaakt. Kom je luisteren? 

 

Naar de website

-

Voorstellingen

Op zaterdagen en zondagen speelt de leuke familievoorstelling 'Paniek in het Pakjesmagazijn'. De luie hoofdpiet en zijn springerige hulpje zijn de lijst met namen van de kinderen kwijtgeraakt. De nieuwe Piet Benjamin komt hier al heel gauw achter. Zou hij het aan Sinterklaas vertellen?

Naar de website

-Adresgegevens
Adres:

Klooster 4
3841 EN Harderwijk

Telefoon: 0341-352541
E-mail: pietenhuis@tklooster.nl
Website: http://www.tpietenhuis.nl/
Pietenhuis Harderwijk