Wellnessresort de Zwaluwhoeve

Onbezorgd genieten

Bij Wellnessresort de Zwaluwhoeve bent u aan het juiste adres voor gezelligheid, ontspanning en luxe. Het resort heeft verschillende soorten binnen- en buitensauna’s. De binnensauna’s zijn gesitueerd op sfeervolle saunapleinen. De panoramasauna heeft een prachtig uitzicht over de uitgestrekte tuin en de omgeving. In het gehele resort zijn ruime whirlpools, wisselbaden en kruidenbaden te vinden. Daarnaast vindt u in de tuin een caldarium en een ijsgrot. Een dag ontspannen is natuurlijk niet compleet zonder heerlijk eten. Alle gerechten op onze menukaart zijn met de juiste zorg en kennis samengesteld, zodat u ook tijdens uw diner of lunch heerlijk kunt ontspannen.

Naar de website

-

Beauty

Ook voor beautybehandelingen bent u bij de Zwaluwhoeve aan het juiste adres. U kunt kiezen uit verschillende  manicure-, pedicure- of gezichtsbehandelingen, massages, het lakken van uw nagels of het verven van uw wimpers en/of wenkbrauwen.

Bent u geen saunaliefhebber en wilt u alleen gebruik maken van de behandelingen? Wellnessresort de Zwaluwhoeve biedt u naast de saunafaciliteiten ook heerlijke relaxruimtes en restaurants. U kunt dus gerust uw behandelingen boeken en geen gebruik maken van de saunafaciliteiten. Wel zullen wij de entree a €27,50 p.p. in rekening brengen.

-Adresgegevens
Adres:

Zuiderzeestraatweg 108
3849 AJ Hierden

Telefoon: 0341-451993
Website: http://www.zwaluwhoeve.nl
Zwaluwhoeve