Ziengs

Schoenen

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 64 jaar. De 77 winkels in Nederland hebben een ruim assortiment merkschoenen voor het hele gezin. Onze brede schoenencollectie staat garant voor een perfecte pasvorm en goede kwaliteit. Daarnaast hebben de medewerkers in de winkel ruime ervaring op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Ziengs Schoenen biedt u dus altijd persoonlijk & deskundig advies! Al deze kennis is vertaald naar de webwinkel. Nu kunt u dus ook al die schoenen online kopen met de vertrouwde service van Ziengs Schoenen.

Onze uitgebreide schoenencollectie is geschikt voor elk gebruiksmoment. Ziengs Schoenen heeft een ruime keuze in damesschoenen voor elke gelegenheid van merken als Esprit, S. Oliver, Timberland, Gabor, Ecco & Tommy Hilfiger. Voor heren biedt Ziengs Schoenen zowel sportieve als geklede schoenen, van o.a. Mc Gregor, Yellow Cab, Van Bommel, Braend, Floris van Bommel, Van Lier, Ecco & Timberland.

Op het gebied van kinderschoenen bieden we onderscheidende merken voor de leeftijd vanaf 1 jaar. Een aantal exclusieve kinderschoenmerken heeft zich al aan Ziengs Schoenen verbonden, zoals Shoesme en Giga.

Naar de website

-Adresgegevens
Adres:

Donkerstraat 31
3841 CB Harderwijk

Telefoon: 0341-427333
Website: http://www.ziengs.nl
Ziengs Harderwijk